Idiomes

clase-idiomas-empresas-cornella

Avui en dia, el parlar altres idiomes es fa indispensable per assolir un òptim posicionament del nostre futur professional.

El coneixement d’altres llengües-principalment l’anglès i l’Alemany-és requerit per la majoria de les empreses i necessari per treballar en mitjanes empreses amb perspectiva internacional i en grans multinacionals.

No podem oblidar que ara per ara l’anglès és l’idioma de l’economia i els negocis i que dominar aporta beneficis a molts nivells, ja que facilita la comprensió de material tècnic, informàtic i cultural.

Amb els nostres cursos d’idiomes adreçats a empreses pretenem posar a l’abast dels alumnes les eines necessàries per desenvolupar-se amb naturalitat en les situacions diàries del món de l’empresa, sense descuidar l’ús de l’idioma en les activitats quotidianes de la vida diària.

El programa es realitza a mida, segons les pròpies necessitats de l’empresa i els seus treballadors, adaptant-nos a ells i incorporant els continguts necessaris d’aquells temes d’ús comú en el seu propi context laboral, així com per a cada lloc o responsabilitat.

Enfoquem la nostra formació a l’aprenentatge pràctic, introduint l’idioma a través de situacions reals amb les que es poden trobar durant el desenvolupament de la seva professió, instant els alumnes a participar activament, obtenint d’aquesta manera millors resultats que mitjançant classes expositives.

Oferim els nostres cursos a la mateixa empresa, adaptant-nos al seu horari i enviant al professor més adequat per al tipus de formació que necessitin.

També oferim l’opció de formar-se en el nostre centre, bé oferint les nostres instal · lacions per al grup de treballadors objecte de la formació, bé incorporant als seus treballadors a algun dels cursos que oferim en el nivell corresponent.

Tots els nostres professors tenen la titulació de Filologia a la llengua que imparteixen i són professionals experts en la formació a empreses.

Sigui quina sigui l’opció escollida, tots els nostres cursos poden ser subvencionats a través de la fundació tripartida.