Informàtica

clases-informatica-empresas-cornella

Estem immersos en un món en canvi constant. Les innovacions se succeeixen a un ritme vertiginós i el que és vàlid avui no ho és per demà. Tot això, unit a la inestabilitat laboral, es reflecteix en una fragilitat dels nostres coneixements, que es van quedant obsolets cada vegada a major velocitat.

En l’actualitat, per posar-nos al dia, principalment en noves tecnologies, no tenim prou amb un reciclatge, sinó que hem de seguir formant-nos de manera contínua. És el que avui es diu “aprenentatge per a tota la vida”.

Els nostres cursos d’informàtica posen en mans de diferents professionals l’aprenentatge d’aquells programes informàtics que van a permetre’ls un major aprofitament dels recursos tècnics i del seu temps, facilitant, sens dubte, la seva tasca professional.

L’objectiu principal és, per tant, l’aprendre el maneig de diversos programes informàtics que permetin optimitzar el treball realitzat a l’empresa.

Proporcionem una formació a mida, in situ, a la mateixa empresa en un horari convingut, així com la possibilitat que els seus treballadors es desplacin al nostre centre per aprendre el maneig del programa o programes que els seran d’utilitat en l’exercici de les funcions professionals.

En ambdós casos la formació pot ser subvencionada a través de la fundació tripartida.